Tankstation

Aangrenzend aan onze werkplaats vindt u ons tankstation. Met behulp van 18 tankpunten en 150m2 shop bent u bij ons op de juiste plek als u of uw auto even moet bijtanken.

Luchtpomp
Een juiste bandenspanning voorkomt niet alleen snellere slijtage van uw banden, het bespaart u ook brandstof. Een te lage spanning veroorzaakt namelijk een hoger brandstofverbruik. Uw bandenspanning controleren of bijstellen is bij ons bovendien gratis.

Brandstofsoorten
Naast de standaard E10 (Euro 95 ongelood) en diesel verkopen wij tevens E5 (Excellium Benzine 98) en Excellium Diesel. Deze hoogwaardige brandstoffen hebben een beschermende en reinigende werking op uw motor. Daarnaast zorgt het ook voor een lager brandstofverbruik*.
Ook kunt u bij ons terecht voor LPG. Het tanken van losse (goedgekeurde) LPG-gasflessen is helaas door Europese regelgeving niet meer toegestaan. Hieronder vallen ook de bekende heftruck-gasflessen.
*de mate waarin het brandstofverbruik wordt verlaagd is per motortype verschillend. Wij adviseren om het enkele maanden uit te proberen zodat u het zelf kunt ervaren.

Tweetakt-mix
Wij verkopen nog steeds de pre-mixed tweetakt (mengverhouding 1:50). Voor onze tweetakt-mixpomp kunt u muntjes (0,5 liter per muntje( aan de balie van ons tankstation kopen.

Nachtautomaat
Buiten openingstijden kunt u tanken via de nachtautomaat*.
Bij deze betaalautomaat kunt u terecht met bankgiro-pas, Tesselaar-pas, Lease-pas, Total-pas en de meeste creditcards.
*Wegens veiligheidsredenen is het helaas niet mogelijk om ’s nachts LPG te tanken.

Total Energies
Al heel wat jaren is Total Energies onze brandstofleverancier.
Enige tijd geleden is ons tankstation in de nieuwe Total-Energies-kleuren gezet.  Onderstaand filmpje geeft een mooie impressie van deze nieuwe look.