Carwash Roll Overs

Onze twee autowasinstallaties zijn geschikt voor alle, standaard uitgeruste, voertuigen van groot tot klein.

Onze rechter machine is speciaal geschikt voor grotere voertuigen tot wel 2,75m hoog en 2,70m breed! Ook uw SUV of bedrijfsbus past dus moeiteloos in deze reus onder de autowasinstallaties.

Dat een schone auto niet duur hoeft te zijn, bewijzen wij al jaren met onze wasprijzen die tot de laagste van Nederland behoren. Zelfs ons nieuwe “Polish-programma” is vele euro’s goedkoper dan bij andere tankstations en autowasbedrijven. U kunt uw auto al vanaf € 3,95 (vanaf 1 oktober 2022 € 4,95) door een van onze roll-over machines laten wassen. Voor € 9,50 (vanaf 1 oktober 2022 € 10,50) krijgt u bij ons het meest uitgebreide Polish-programma waarmee uw auto van onder tot boven wordt gereinigd en wordt ingepoetst met een beschermende en lakherstellende polish.

Wij attenderen u er wel op dat bij niet standaard uitrustingen zoals bijvoorbeeld imperials, het niet altijd mogelijk is om (zonder bijzijn van een personeelslid) onze carwash te gebruiken. Onze linker machine is speciaal geschikt voor de kleinere voertuigen maar kan ook bestelbussen en SUV’s tot 2,25m hoog en 2,40 breed wassen.