Promotie

BIJ TOTAL SPAAR JE GELD VOOR JOUW VOETBALCLUB!

TOTAL-Energies is een samenwerking aangegaan (sowieso t/m seizoen 2017/ 2018) met Voetbalmedia B.V. (=100% dochter van de KNVB) en wil hiermee een steun in de rug geven aan de voetbalclubs in Nederland dus ook aan jouw club!

Hoe gaat dit in zijn werk?
Bij alle TOTAL-Energies tankstations, dus ook bij Tankstation Tesselaar, kun je een gratis spaarkaart, de ‘TOTAL-Energies Clubcard’, krijgen. Voor elke getankte liter wordt hier een punt opgezet. Nadat je deze pas één keer gebruikt hebt kan je deze registreren op internet. Er wordt tijdens de registratie gevraagd of je ook wilt sparen voor een voetbalclub. Dit bevestig je en vervolgens kun je de keuze maken voor jouw club.

Leuk voor jezelf en voor de voetbalclub!
Sparen doe je voor je club én voor jezelf! Want elke getankte liter levert nog steeds een clubpunt op voor jezelf en na registratie dus ook één extra voor jouw voetbalvereniging naar keuze. Aan het einde van het seizoen krijgt jouw voetbalclub het gespaarde bedrag door TOTAL-Energies Nederland uitgekeerd. Kijk voor het actueel gespaarde bedrag op www.voetbal.nl/clubactie.