Bakery

 

BESTEL DIRECT ONLINE

Let op! Tijdelijk beperkte openingstijden

Het nieuws staat er momenteel vol mee, veel bedrijven hebben last van personeelstekort en een hoog ziekteverzuim. Helaas heeft onze bakery hier ook al enige tijd mee te maken. Tot nu toe hebben wij dankzij de enorme toewijding van ons keukenpersoneel alles (op enkele zondagen na) draaiende kunnen houden maar ook dat begint nu zijn tol te eisen. Het ziekteverzuim blijft aanhouden en dat is voor ons een teken dat er (tijdelijk) iets moet veranderen.

Wij hebben het welzijn van ons personeel hoog in het vaandel staan en hebben daarom besloten om de openingstijden van onze bakery tijdelijk aan te passen. Een stapje terug zodat we hiervandaan weer kunnen opbouwen en uiteindelijk nog sterker terug kunnen komen.

Wij hopen daarom om uw begrip voor onze keuze.

De openingstijden van onze bakery zijn vanaf donderdag 19 mei als volgt:

Maandag t/m vrijdag:    7:30 uur – 15:30 uur
Zaterdag:                            9:00 uur – 15:30 uur
Zondag:                               Gesloten

Uiteraard doen wij er alles aan om zo spoedig mogelijk onze openingstijden weer te kunnen verruimen.

BESTEL DIRECT ONLINE

 

Bakery Tesselaar voor al uw vers belegde broodjes, (warme) snacks en meer…

In april 2017 hebben wij de knoop doorgehakt, Autobedrijf/Total Tankstation Tesselaar had een bakery nodig. Kort daarop volgde een verbouwing, waarna in juli van datzelfde jaar de bakery zijn deuren opende. Inmiddels zijn wij al flink met het succes meegegroeid en hebben wij een breed assortiment aan verse broodjes, tosti’s, sapjes en drankjes. Geniet ervan in onze lunchroom of neem het mee voor onderweg, thuis of op het werk.

Online bestellen?

Bestel nu ook gemakkelijk online uw broodjes. U hoeft zo niet te wachten wanneer u het ophaalt en sinds kort kunt het zelfs laten bezorgen. Op onze online bestelpagina vindt u meer informatie over o.a. bezorgtijden. Klik hier