Info

Oprichting
In 1975 besloten de gebroeders Tesselaar om een autobedrijf op te starten gespecialiseerd in Citroëns. In de beginjaren moest de werkplaats nog gedeeld worden met een flink aantal schapen maar er werd hard gewerkt om van Autobedrijf Tesselaar een begrip in de omgeving te maken. De eerste grote stap was het bouwen van een nieuw pand. In dit nieuwe pand werd niet alleen een werkplaats maar ook een tankstation gerealiseerd. In de loop der jaren is ons bedrijf stap voor stap uitgebreid met onder andere een Carwash, een grote shop en sinds kort zelfs een eigen bakery.

Familiebedrijf
Autobedrijf Tesselaar is van het begin af aan al een echt familiebedrijf. Wij hechten dan ook veel waarde aan het menselijke aspect in onze organisatie en behandelen onze klanten zoals wij zelf ook behandeld zouden willen worden. Meedenken met de klant, lol hebben in het werk en het creëren van een “warm-bad-gevoel” is dan ook erg belangrijk voor ons.

Klantenkring
Onze klanten komen vanuit het hele land. Wij zien het dan ook als groot compliment dat klanten soms van 60km of meer komen reizen voor hun onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Op zich ook geen straf want er is op ons bedrijf en in de omgeving genoeg te doen om je te vermaken tijdens het wachten.

Totaalconcept
Sinds enkele jaren zijn wij ons steeds meer gaan inzetten op het realiseren van een totaalconcept. Het gemak van alle diensten onder 1 dak is niet alleen voor u als klant prettig en praktisch, de verschillende onderdelen in ons bedrijf versterken elkaar ook. Zo kan ons tankstation (en dus u als klant) bouwen op de technische kennis van onze monteurs. De werkplaats profiteert op zijn beurt weer van de eigen carwash en een shop met bakery waar klanten onder het genot van een vers broodje kunnen wachten op hun reparatie. Bovendien kunt u dankzij de ruime openingstijden van ons tankstation uw auto van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat brengen en halen.